Debrecenbe vágyik? Akkor Hotel Nagyerdő!

Debrecen Magyarország egyik legnagyobb vidéki városa, a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik. A Hotel Nagyerdő a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található.

Családias környezetben, házias hajdúsági ízekkel és jótékony hatású, pihentető gyógykezelésekkel várjuk kedves vendégeinket.

Kedves Vendégeink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzetben meghozott kormányzati és nemzetközi rendelkezésekkel összhangban, az Önök, illetve saját dolgozóink és családtagjaik védelme érdekében a Hotel Nagyerdő Kft. által üzemeltetett Hotel Nagyerdő 2020. március 24-től felfüggeszti működését.

Új vendégeket a mai naptól nem fogadunk.


Bízunk benne, hogy döntésünkkel Önök is egyetértenek, és ezzel segíteni tudjuk, hogy hamarosan biztonságosan tudjunk találkozni Önökkel!


Az elkövetkező időszakra foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, illetve az ertekesites@hotelnagyerdo.hu , info@hotelnagyerdo.hu e-mail címeken és a 0630/526-13-88-as telefonszámon (10:00-14:00 között) elérhetőek maradunk.


Vigyázzunk egymásra és önmagunkra is! A mielőbbi viszontlátásra!