Debrecenbe vágyik? Akkor Hotel Nagyerdő!

Debrecen Magyarország egyik legnagyobb vidéki városa, a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik. A Hotel Nagyerdő a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található.

Családias környezetben, házias hajdúsági ízekkel és jótékony hatású, pihentető gyógykezelésekkel várjuk kedves vendégeinket.


 Kedves Vendégeink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus járvány miatt meghirdetett veszélyhelyzetben hozott kormányzati rendelkezésekkel összhangban – amennyiben a Kormány által megszabott határértéket eléri az oltottak száma – szállodánk 2021. május 01. napjától újra fogadhat üdülési céllal érkező vendégeket.

A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet értelmében szálláshelyeken üdülési céllal a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodása megengedett.
A koronavírus elleni védettség igazolása az érvényes védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettség igazolása során szállodánk recepciója kérni fogja a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, útlevél) bemutatását is. Ugyanez az eljárás a védettséget igazoló vendégekkel együtt érkező, hatodik életévet betöltött, de a tizennyolcadikat még be nem töltött gyermekekre is. A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzését mellőzzük, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.
Fentikre tekintettel a szálloda munkatársai megtagadják a szálláshelyre történő bejelentkezését annak az üdülési céllal érkező vendégnek, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a fent hivatkozott rendeletben meghatározott módon nem igazolja.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy védettségi igazolvány érvényes kell, hogy legyen az üdülés teljes időtartama alatt. Kérjük, figyeljenek arra is, hogy a gyermekek védettségi igazolvány alóli mentessége csak a 18. életévük betöltéséig él. Ezeket a szempontokat a megrendeléskor / foglaláskor kérjük vegyék figyelembe.

A szállodában üdülési célú vendégként tartózkodó személy nem köteles maszkot viselni.
A fent hivatkozott Kormányrendelet továbbra is lehetőséget biztosít az üzleti, gazdasági, továbbá oktatási tevékenység céljából érkező személyek szálláshelyen történő tartózkodására.

Amennyiben az ilyen céllal érkező vendégek védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, és azt érkezéskor a szálloda recepcióján bemutatják, a szálloda szolgáltatásait korlátozás nélkül igénybe vehetik.
Amennyiben nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, a közös terekben kötelesek maszkot viselni, valamint nem vehetik igénybe a szálloda fürdőjének és wellness részlegének szolgáltatásait.
Az egyéb szabályokat szállodánk COVID-19 vendégtájékoztatója tartalmazza, amelyet honlapunkon a „Letölthető dokumentumok” között lehet megnyitni és tanulmányozni.
A hivatkozott jogszabály értelmében további intézkedésig
a szálláshelyen tilos zenés, táncos rendezvényt szervezni, illetve tartani,
a szálláshelyen családi esemény vagy magánrendezvény abban az esetben szervezhető, illetve tartható, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.