Rendezvény

Konferenciák, bankettek, fogadások lebonyolítása

Szállodánk nem csupán páros vagy családi kikapcsolódásokhoz jó választás, de kisebb összejövetelek, konferenciák lebonyolítását is vállaljuk.


Déri terem


A 40 m2-es Déri teremben 25-30 fős konferenciák, 20 fős bankettek és 25 fős állófogadások rendezhetők. A Déri terem kizárólag lépcsőn közelíthető meg.

 Déri terem  Alapterület:  40 m2
 Belmagasság:  2.60 m
 Színházszerű elrendezés esetén:
 35 fő
 Iskolapados elrendezés esetén:
 25 fő
 Bankett:  20 fő
 Állófogadás:  25 fő
 Ajtók méretei:
 1.10 x 2.00 m
 Természetes fény:
 Igen
 Mesterséges fény:
 Igen
 Teljes sötétítés:
 Nem
 Légkondícionált:  Igen


Hotelünk étterme a különböző rendezvények esetén is gondoskodik a finom falatokról, a kemény munka fáradalmait pedig wellness szolgáltatásaink és különböző kezeléseink igénybevételével pihenhetik ki vendégeink.

Konferenciaterem technikai felszereltsége:

  • flipchart
  • vetítővászon

A szállodára vonatkozó egyéb általános információkat ide kattintva megismerheti >


Hunguest Hotel Nagyerdő


SzobáinkSzobáinkSzállodánk 101 kétágyas és 3 egyágyas szobával várja a kikapcsolódni vágyó utazókat. Minden szobában televízió, telefon, minibár hűtőszekrény és Wifi hálózat gondoskodik a kényelemről.

Részletes szobainformációk megtekintése >Gyógyászat és wellnessSzolgáltatásainkSzállodánk a gyógyászat és wellness terén is igyekszik lépést tartani vendégeink elvárásával, így szolgáltatásaink között a zavartalan pihenésre és aktív kikapcsolódásra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót.

Gyógyászati szolgáltatásaink megtekintése >ÉttermünkÉttermünkSzállodánk konyhája hosszú évek óta vendégeink kedvence, házias hajdúsági ízeinknek, bőséges ételkínálatunknak és éttermi személyzetünk odafigyelésének, kedvességének köszönhetően.

Részletes információk éttermünkről >Debrecen látványosságaiDebrecen látványosságaiSzállodánk Debrecen csodás zöldövezetében, a Nagyerdő frekventált, mégis nyugodt központjában áll. A közelben található számos olyan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség, amely miatt joggal nevezik Debrecent “keleti fővárosnak”.

Debrecen látnivalóinak megtekintése >
Árajánlatkérés rendezvényre

Ajánlatkérő adatai

Rendezvény adatai

Szobaigény

Étkezés

Egyéb