Szolgáltatások A-tól Z-ig 2022


KEDVES VENDÉGÜNK!



Szeretettel köszöntjük Önt a megújult Hotel Nagyerdőben.


Szállodánk 102 db kétágyas, valamint 3 db egyágyas szobával várja a pihenni vágyókat.
Tájékoztatónkkal szeretnénk segítségére lenni abban, hogy szabadidejét kellemesen és gondtalanul tölthesse szállodánkban.



Adapter: Különféle áramátalakító (110V – 220V) készüléket, illetve eltérő elektromos csatlakozók magyarországi használatához szükséges átalakítót / dugaljat kérésre a recepció biztosít.

Ajándékbolt: A lobbyban található. Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 8:00-12:00 óráig.

Ágynemű csere: Egy hét tartózkodás után automatikusan kicserélik

Babaágy: A foglaláskor jelzett kérés esetén az ágyat érkezéséig a szobában elhelyezzük. Előre nem jelzett igényével kérjük, forduljon a recepcióhoz. Gyermekágy korlátozott számban áll rendelkezésünkre.

Babaszék: az éttermekben korlátozott számban rendelkezésre áll, kérésével forduljon a felszolgálóhoz.

Babaétel melegítő: Kérésre – korlátozott számban – a recepción tudunk biztosítani.

Bankkártyák: Készpénzmentes fizetési lehetőség biztosított szállodánk recepcióján, illetve éttermünkben.

Biztonsági szabályok: Kérjük, olvassa el a biztonsági tájékoztatót.

Cipőkanál: Kis méretű cipőkanál a szobai szekrényben található.

Cipőtisztító gép: A lobbyban, a gyógyászati bejárat mellett található. Ha a gép működésében rendellenességet tapasztal, szíveskedjen a recepciónak jelezni.

Cipőtisztító készlet: Kérésre a recepción tudunk biztosítani.

Csomagmegőrző: Biztonságos csomagmegőrző a szálloda lobbyjában rendelkezésre áll. Kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Dohányzás: A szálloda egész belső területén – ide értve az erkélyeket is - jogszabályilag tiltott a dohányzás! Dohányzásra kijelölt hely a szálloda udvarában, a kemence mellett található.

Elsősegély: Munkanapokon (nyitvatartási idő alatt) a gyógyászaton tudunk elsősegélyt biztosítani, egyéb időpontban szíveskedjen a recepcióhoz fordulni. Ugyanitt sürgősségi célú alapgyógyszerek is kérhetők.

Esernyőkölcsönzés:
Kérésre – a rendelkezésre álló készlet erejéig – a recepción tudunk esernyőt kölcsönözni kaució ellenében.

Ébresztés: Kérését a recepción szíveskedjen jelezni. Az ébresztés a szobában található telefonon történik.

Értékmegőrzés:
Értéktárgyait a recepción található központi széfben ingyenesen elhelyezheti. Kérjük, hogy a széfkulcsra szíveskedjen vigyázni, mert elvesztése esetén költségtérítést számolunk fel.

Étterem: Kérjük, hogy a reggeli és a panziós főétkezés igénybe vételekor szobakártyáját szíveskedjen magával vinni, mert azt az étterembe történő belépéskor munkatársunk kérni fogja.
Kérjük, az étteremben alkalomhoz illő öltözetben szíveskedjen megjelenni.
Az étterembe saját ételt és italt nem lehet bevinni. Reggelinél és a panziós főétkezés keretében korlátlanul fogyaszthat. Ételt az étteremből csak külön térítés ellenében lehet kivinni.

Fénymásolás/ nyomtatás:
Külön térítés ellenében tudjuk biztosítani. Kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Fizetés: A szobafoglaláskor megrendelt étel- és italfogyasztás a fogyasztás helyszínén készpénzben, vagy bankkártyával fizethető, vagy szobaszámlára íratható. Utóbbi esetben a a terhelt fogyasztás helyességét a kasszagép által kiállított bizonylaton szíveskedjen leigazolni.
A gyógyászati és wellness szolgáltatások a szálloda recepcióján – készpénzben, vagy szobaszámlára történő terheléssel – fizethetők.

Fürdő:
Minden nap 7:00 – 12:00 és 13:00 – 21:00 óra között vehető igénybe, külön térítés nélkül. A medence a fürdő házirendjének betartása mellett használható. A medencét gyógyhatású vízzel töltjük (a víz hőmérsékletét a fürdő falára kihelyezett tájékoztató táblán feltüntetett határok között tartjuk), ezért használata előtt szükség szerint kérje ki reuma szakorvosunk véleményét. Javasoljuk, hogy a fürdő bejáratánál található, a fürdő használatára vonatkozó javaslatokat szíveskedjen megfontolni. Fürdés előtt szíveskedjen zuhanyozni. A medencét 14 év alatti gyermekek csak orvosi javallatra használhatják!

Fürdőköpeny: Ha nem része a szobafoglaláskor visszaigazolt szolgáltatásnak, kérésre külön térítés ellenében biztosítjuk. Kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Fűtés: A radiátorokon található termosztatikus szeleppel szabályozható.

Gyógyászati kezelések: Külön térítés ellenében egyedi kezelések, illetőleg kúra vehető igénybe. Munkanapokon 7:30 – 13:30 óra között a gyógyászaton dolgozó munkatársaink szolgálnak információval, egyébként keresse a szálloda recepcióját.

Hajszárító: A fürdőcsarnok férfi és női zuhanyzójában rendelkezésre áll, valamint korlátozott számban térítésmentesen kölcsönözhető a recepción.

Háziállatok: Szállodánkban nem tudunk háziállatokat fogadni.

Hidegcsomag: Kora reggeli elutazás esetén igényelhető. Kérését az elutazás előtti napon, legkésőbb 20:00 óráig szíveskedjen a recepción jelezni.

Hűtőszekrény:
A szobai bútorzat része. Kérjük, hogy a berendezést ne kapcsolja ki, vagy olvassza le. Ha meghibásodást észlel, szíveskedjen a recepción jelezni.

Idegenforgalmi adó:
A 18. életévüket betöltött vendégeinknek kell megfizetni, kivéve a jogszabályban rögzített mentességek esetében. Aktuális összegét a szobaár tájékoztató tartalmazza. Kérjük, hogy az IFA összegét elutazás előtt a szálloda recepcióján szíveskedjen rendezni. Az idegenforgalmai adó összege Széchenyi Pihenőkártyával nem fizethető.

Információs anyagok:
A régióról és a programlehetőségekről szóló anyagok a recepciós pulton, a lobbyban elhelyezett programtáblákon és a bejárat közelében felállított Minicards tartón találhatók. Egyéb információkért forduljon a recepcióhoz.

Internet (WIFI):
Térítésmentesen elérhető a közösségi terekben és a szobákban. Kérdésével és a hozzáférési adatokért a recepcióhoz szíveskedjen fordulni.

Italfogyasztás: Italt a szálloda éttermeiben a nyitva tartási idő alatt, a lobbyban 7:00 – 22:00 óra között szolgálunk ki.

Játszószoba:
A Classic épület földszintjén található. Amennyiben zárva találja, a kulcsot a recepción kérheti el.

Káresemény:
a vagyontárgyát ért káreseményt szíveskedjen haladéktalanul – még a szállodából távozás előtt - jelezni a recepción.

Kijelentkezés (check-out): 10:00 óráig. Késői kijelentkezési igényét a jelezze a recepción. Késői kijelentkezést csak a szabad szobakapacitás függvényében, külön térítés ellenében tudunk biztosítani. Ennek feltételeiről a recepció szolgált további tájékoztatással.

Klubkártya: Szállodánk és a hajdúszoboszlói Hotel Hőforrás mind a két szálláshelyen felhasználható Klubkártyát bocsát ki. Az Általános Üzleti Feltételekről és a jelentkezés módjáról a recepció szolgál információval.

Masszázsok: Külön térítés ellenében frissítő masszázs vehető igénybe. Munkanapokon 7:30 – 13:30 óra között a gyógyászaton dolgozó munkatársaink szolgálnak információval, egyébként keresse a szálloda recepcióját.

Mobil telefon használat: Kérjük, hogy a gyógyászaton és az éttermekben a mobil telefon használatát lehetőség szerint szíveskedjen mellőzni.

Műszaki hiba: Észrevételét a recepción szíveskedjen jelezni. Munkatársaink a hibák javítását ütemezetten végzik, megérkezésükig szíveskedjen türelemmel lenni.

Napilap / hetilap: A lobbyban lévő ajándékboltban vásárolható annak nyitvatartási idejében.

Orvosi ellátás: Információért forduljon a recepcióhoz.

Panziós vacsora:
A szálloda nagy éttermében, 18:00 – 20:00 óra között, büférendszerben biztosítjuk. Az ettől eltérő helyszínről és időpontról külön tájékoztatással élünk.

Parkoló:
A szálloda udvarában található parkoló térítésmentesen vehető igénybe. A jelzőcsengő megnyomása után a kaput a recepció távirányítással nyitja és zárja. A parkolót nem őrizzük, ezért értéktárgyait ne hagyja a gépjárműben! Kérjük, hogy csak a parkolásra kijelölt területet használja. A parkoló telítettsége esetén a szálloda közvetlen közelében lévő térítésmentes parkolókat javasoljuk igénybe venni.

Pléd: A szobai szekrényben helyeztük el. További igényével forduljon a recepcióhoz.

Recepció: 24 órás recepciós szolgálatot biztosítunk. A recepció a szobában elhelyezett telefonon a 9, vagy 420 melléken érhető el.

Reggeli: A szálloda nagy éttermében, büférendszerben biztosítjuk, minden nap 7:00 – 10:00 óra között.

Speciális étkezési igény: Amennyiben foglaláskor nem jelezte speciális étkezési igényét, kérjük, jelezze az étteremben tartózkodó munkatársunknak. Igényének a rendelkezésre álló lehetőségek függvényében igyekszünk teljesíteni.

Sporteszközök kölcsönzése: A rexasztal kellékeit kérje a recepción.

Szauna: A finn jellegű szauna minden nap 7:00 – 11:00 óra és 14:00 – 19:00 óra között látogatható, külön térítés nélkül. Kérjük, hogy a fürdőcsarnok bejáratánál található, a szauna használatára vonatkozó javaslatokat szíveskedjen figyelembe venni.

Szobakártya: A szobakulcs kérésekor, illetve a reggeli, panziós főétkezés igénybe vételekor szíveskedjen felmutatni.

Takarítás: A szobákat naponta takarítjuk, extra igényeivel forduljon a recepcióhoz.

Talált tárgyak: Kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Taxi rendelés: Kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Telefon: A szobai telefon a szállodán kívülre irányuló hívás esetében díjszabás alapján, külön térítés ellenében használható. A szállodán belüli hívás térítésmentes. A szobájában a telefon használatát segítő tájékoztatót helyeztünk el.

Televízió: A készüléken magyar, illetőleg nemzetközi televízióadások érhetők el.

Térkép: A recepción egyszerű, fénymásolt térképet tudunk biztosítani, melyen kérésre munkatársunk berajzolja a kívánt célpontot és annak megközelítési útvonalát.

Tisztálkodási szerek kínálata: A recepción – térítés ellenében – a következő tisztálkodási szereket tudjuk biztosítani: fogkefe, fogkrém, borotválkozási szerek, tusfürdő.

Tisztálkodási helyiség (női-férfi mosdó): A nagy étterem előterében található.

Törülköző csere: Kérésre naponta biztosítjuk. Kérését a szobaasszonynak, vagy a recepciónak szíveskedjen jelezni.

Tűzvédelem: Kérjük, olvassa el a tűzvédelmi tájékoztatót.

Valutaváltás: Szállodánk nem vált valutát. Valutaváltó helyre vonatkozó kérdésével forduljon a recepcióhoz.

Varrókészlet: Kérésre a recepción biztosítanak.

Vasalás: A vasaló helyiségek – ahol vasalóállványt biztosítunk – a Standard épület ötödik emeletén, illetőleg a Classic épület második emeletén találhatók. Vasalót a recepción lehet térítésmentesen kölcsönözni.

Vásárlók Könyve: Az éttermekben van kifüggesztve.

Vendégfelvonó:
A Standard épületszárny földszintje és 10. emelete között két felvonó közlekedik. Tűz esetén a felvonók nem üzemelnek. Ha használat közben műszaki probléma merülne fel, a fülkében lévő telefonkészüléken értesíteni tudja a recepciót. A recepció hívószámai a belső telefonhálózaton: 9, vagy 420.

Vendégkönyv: A szállodai és a gyógyászati recepción található.

Vendégpanasz: A szállodai szolgáltatás ideje alatt felmerülő esetleges panaszok esetén az elutazás időpontjáig a szálloda recepcióján, írásban – a szálloda által rendszeresített jegyzőkönyv kitöltésével - élhet kifogással.
A szálloda a panaszt haladéktalanul, de legkésőbb három napon belül köteles kivizsgálni, illetve azokra érdemben reagálni.
A vendéglátó üzlettel kapcsolatos panaszokat a Vásárlók Könyvében lehet rögzíteni. Ezen panaszok kivizsgálására és kezelésére vonatkozó jogszabályi előírásokat a 210/2009.(IX.29.) Korm. rendelet határozza meg.

Wellness szolgáltatások: Külön térítés ellenében frissítő- és aromaterápiás masszázs vehető igénybe. Bejelentkezés munkanapokon 7:30 – 13:30 óráig a gyógyászati recepción, egyéb időpontban a szállodai recepción.