A szálloda

Hotel Nagyerdő - Debrecen

Szállodánk Debrecen legszebb zöldövezeti területén, a Nagyerdő szívében fekszik. Családias környezetben, házias hajdúsági ízekkel és jótékony hatású, pihentető gyógykezelésekkel várjuk kedves vendégeinket.

Örömmel tájékoztatjuk Önt arról, hogy 2022. év első hónapjaiban szállodánkban felújításra került sor. Ennek keretében a szobák és közös terek tisztasági festése, mázolása, a szőnyegpadló teljes cseréje, a WIFI hálózat korszerűsítése valósult meg. Lezajlott a televíziós hálózat modernizálása és a TV készülékek modernebbre és nagyobb képátmérőjűre cserélése. Az alváskomfort javítását szolgáló beszerzésekre is sor került.
Bízunk abban, hogy a változásokat Ön is tapasztalni és értékelni fogja.


Számunkra a legfontosabb, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk, így mindent megteszünk azért, hogy az Ön pihenése gondtalan legyen. Ha bármilyen kérdése, kérése merülne fel, bátran forduljon dolgozóinkhoz, akik készséggel segítenek majd.


A hotel közelében számos szórakozási lehetőséget találnak az ide látogatók, de szállodánk fürdő- és gyógyászati részlege, étterme, terasza is tökéletes lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.


A szállodára vonatkozó egyéb általános információkat ide kattintva megismerheti >

recepcio.jpgSzobáink


SzobáinkSzállodánk 101 kétágyas és 3 egyágyas szobával várja a kikapcsolódni vágyó utazókat. Minden szobában televízió, telefon, minibár hűtőszekrény és Wifi hálózat gondoskodik a kényelemről.

Részletes szobainformációk megtekintése >Gyógyászat és wellnessSzolgáltatásainkSzállodánk a gyógyászat és wellness terén is igyekszik lépést tartani vendégeink elvárásával, így szolgáltatásaink között a zavartalan pihenésre és aktív kikapcsolódásra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót.

Gyógyászati szolgáltatásaink megtekintése >ÉttermünkÉttermünkSzállodánk konyhája hosszú évek óta vendégeink kedvence, házias hajdúsági ízeinknek, bőséges ételkínálatunknak és éttermi személyzetünk odafigyelésének, kedvességének köszönhetően.

Részletes információk éttermünkről >
Debrecen látványosságaiDebrecen látványosságaiSzállodánk Debrecen csodás zöldövezetében, a Nagyerdő frekventált, mégis nyugodt központjában áll. A közelben található számos olyan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség, amely miatt joggal nevezik Debrecent “keleti fővárosnak”.

Debrecen látnivalóinak megtekintése >